Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı son görüşmelerde dik oynama talimatı verdi. Dün akşam yapılan son maç toplantısında Güneş, takımına net bir şekilde saldırgan oynamalarını söyledi. Takıma verdiği mesajlar arasında "Dik oynayacağız, atak yapacağız, ilk dakikadan itibaren saldıracağız, kimseden korkmayacağız ve kazanacağız" ifadeleri yer aldı.

Savunmada Yeni Strateji: Geri Pas Yasak

Savunma oyuncularına yana ve geriye pası yasaklayan Şenol Güneş, stoperlerinden öne çıkarak rakipleri önde karşılamalarını ve geriye çekilmeden savunma yapmalarını istedi. Takımın yeni stratejisinde dik oyun anlayışı öne çıkıyor.

Lundstram ve Batagov Kadro Dışı Bırakıldı

Güneş’in Beşiktaş karşısında kimlere forma vereceği netleşmedi, ancak 12 yabancısını belirlediği ve Lundstram ile Batagov’u kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Bu iki oyuncu 13. ve 14. yabancı olarak kadroya alınmayacak. Kadroda forma giymeye en yakın ismin Savic olduğu belirtiliyor.

Volkan Demirel’in Trabzonspor Yorumu Eksik Kaldı: Trabzonspor Fenerbahçe'yi Yenmişti! Volkan Demirel’in Trabzonspor Yorumu Eksik Kaldı: Trabzonspor Fenerbahçe'yi Yenmişti!

Muhabir: AYŞE SANCAK