Gökhan Gönül Ümit Milli Takım'ın Başına Geçti Gökhan Gönül Ümit Milli Takım'ın Başına Geçti

Şikayetlerin bir taktik olarak kullanıldığını söyleyen Güneş, Türkiye'de kimin haklı kimin haksız olduğunun bazen karıştığını belirtti. "Maçları kazandığı halde şikayetleri arşa çıkaran arkadaşlarımız var. Şikayetler o kadar fazla ki... Buna izin veren bir ortam var. Olumsuzluktan etkilenmek istemiyorum, kendi performansımı düşürmek istemiyorum. Benim hırsım camiaya yansıyacak. Ondan sonra bakalım bizi kim durduracak!" ifadelerini kullandı.


"BORÇLANMAYA GEREK YOK, BAŞARISIZLIK KABUL EDİLEMEZ!"
Güneş, Trabzonspor'da gereksiz harcamaların yapılmasını doğru bulmadığını ve kulübün artık maddi sıkıntılarla boğuşmadığını vurguladı. "Trabzonspor'da artık yokluk yok, varlık var! Bundan sonra başarısızlık kabul edilemez! Kimse teslim olmasın, kesinlikle başarılı olacağız ve bu oyuncular daha iyi performans sergileyecek," dedi. Güneş, rekabetçi bir ortamda rakiplerinin iyi oynadığı durumlarda yenilebileceklerini de belirterek, takımın başarısına olan inancını dile getirdi.
Bu açıklamalar, Trabzonspor'un Konyaspor maçı öncesi teknik direktörünün hırslı ve iddialı bir şekilde takımını sahaya çıkarmaya hazırlandığını gösterdi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY