Gökhan Gönül Ümit Milli Takım'ın Başına Geçti Gökhan Gönül Ümit Milli Takım'ın Başına Geçti

Transferlerin bazen önemli bir çözüm olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, bu süreçte fazla oyuncu alımının da sorun oluşturduğunu ifade etti. Güneş, "Eksikleri tespit etsek de bu sorunu çözemiyorsunuz. Yaptığımız transfer fazlalıkları da bugün sorun. Alacaksak devre arasında alalım diye başkana söyledim. Kaç tane gerekiyorsa, bize uyabilecek oyuncuları alacağız. Devre arasına kadar eksikleri göreceğiz ve ihtiyacımızı belirleyeceğiz," dedi.


"GEREKSİZ BORÇLANMAYA KARŞIYIM"
Son yıllarda yüksek bütçeli transferlerin kulüplere getirdiği yük hakkında da konuşan Güneş, "Transfer çözümlerden biridir. Ancak elimizdeki yeni oyuncuların ne olduğuna önce bakmamız lazım. Onları değerlendirdikten sonra devre arasında gereken hamleleri yapacağız. Gereksiz borçlanmaya kesinlikle karşıyım. 5 milyon vereceğiniz bir oyuncuya 10 milyon verirseniz, başarılı olsanız bile kulübü batırırsınız. Bu doğru bir yaklaşım değil," ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş, takımın durumu ve devre arasındaki transfer planlarına dair önemli mesajlar vererek, doğru adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU