Attığı gollerin yanı sıra oyun arzusu ve hırsı ile de dikkat çeken Banza, taraftarların gönlünü fethetti. Maçta en fazla şut çeken ve hava topu kazanan isim olarak da öne çıktı.

Konyaspor kalesine 3 şut çeken Demokratik Kongolu yıldız, rakip ceza sahasında 5 kez topla buluşurken 12’de 6 hava topu kazandı, 6 kez de isabetli pas yaptı. 

Bankalar Birliği'nden Çıkan Trabzonspor Bakın Şimdi Neler Yapacak? Bankalar Birliği'nden Çıkan Trabzonspor Bakın Şimdi Neler Yapacak?

TARAFTARIMIZ İÇİN

Konya galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Banza, “Bizim adımıza 3 puan çok önemliydi. Kulübümüzün adına, Trabzon’daki ve dünyanın her yerindeki taraftarlılarımız adına önemliydi. O gülücüğü o mutluluğu onlara verebilmek çok önemliydi. Takım için elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. İyi bir mücadele ve bizim adımıza iyi bir galibiyet oldu. Hem hocamız adına hem kendi takımımız adına mutluluk verici bir galibiyet oldu. Önümüzdeki hafta zor bir maç oynayacağız. İyi bir takıma oynadık ama yine zor bir takıma karşı oynayacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY