Trabzonspor’un Konyaspor karşısında elde ettiği 3-2’lik galibiyetin mimarlarından Demokratik Kongolu yıldız Simon Banza açıklamalarda bulundu. Banza, “Öncelikle bizim için kulübümüz ve taraftarlarımız için çok önemli bir üç puan aldık. Santrafor oyuncusu olarak gol atmak benim için normal ve takıma yardımcı olmak istiyorum.

Trabzonspor'da Beraberlik Zincirini Kırma Zamanı! Taraftarlar Fırtına’dan Galibiyet Bekliyor! Trabzonspor'da Beraberlik Zincirini Kırma Zamanı! Taraftarlar Fırtına’dan Galibiyet Bekliyor!

Gol sevincim jokerden geliyor. Takım ve hocamız için çok mutluyum. Önümüzdeki haftaya odaklanacağız çünkü zor bir takıma karşı oynayacağız. Hocamız oyuncularını saha içerisinde en rahat mücadele etmeleri için hazırlıyor. Bu durum süreç ve zaman gerektiriyor. Biz de zamana sahip oldukça hocamız takımı biz de hocamızı tanıyoruz. Trabzonspor büyük bir takım ve dolayısıyla her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz” dedi. Mauro Icardi ve Victor Osimhen ile ilgili soruyu da yanıtlayan Banza, “Türkiye ligi en üst seviyede oynanıyor. Üst düzey liglerden birisi. Dolayısıyla mücadele olacak. Biz de santrafor olarak gol atmaya ve kazandırmaya çalışacağız. Tabi ki her maça çıkınca en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız. Herkes takımını en yukarıda tutabilmek için mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA