Transferde Ana Odağa Onuachu

Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, öncelikli hedef Paul Onuachu'nun takımda kalması. Sezon boyunca 17 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergileyen Nijeryalı oyuncunun tutulması için çaba sarf ediliyor. Ancak Southampton'un oyuncuyu satmak istemesi ve belirlediği yüksek kiralama bedeli Trabzonspor'u zor durumda bırakıyor.

Geçtiğimiz yaz döneminde 1.5 milyon Euro'ya dev forveti kiralayan Trabzonspor yönetimi, Southampton'a daha önce benzer bir teklif sunmuş ancak reddedilmişti. Şimdi ise yeni bir teklif yapılmış ve Southampton Kulübü'nün kararı bekleniyor.

Onuachu'nun Trabzon'da mutlu olması ve takımda kalmak istemesi, Trabzonspor'un elini güçlendiriyor. Ancak transferde belirleyici olan nokta Southampton'un vereceği karar olacak. Geçtiğimiz sezon Southampton'dan kadrosuna Onuachu'yu ve Orsic'i katan Trabzonspor'un bu transferdeki hamleleri merakla bekleniyor. Southampton'un sahibi olan şirketin Türkiye'de Göztepe Kulübü'nün büyük hissedarı olması, takas opsiyonlarını da gündeme getiriyor.

Kaynak: FANATİK