İSKENDER GÜNEN (SABAH): Görünen o ki şu an Trabzonspor'un elindeki oyuncu kadrosunu düşündüğümüzde Şenol Güneş'in işi bir hayli zor. Çünkü sorumluluk alan lider bir oyuncu yok. 5 maç mağlup olmamak önemli ama beraberliklerle arzu edilen bir takım görüntüsünden uzaklaşılır. Sorunlar büyük ve bu sorunların Trabzonspor'un kadro yeterliliğini düşündüğümüzde çözümü çok zor.

CEMAL ERSEN (MİLLİYET): Geçmiş teknik yönetimi ve transfer yanlışlarını konuşmak işin kolay tarafı. Ben Şenol Hoca’nın Trabzonspor’u bu girdaptan çıkaracak deneyim ve isteğe sahip olduğunu düşünmek istiyorum. Aksi; bunca transfer harcaması, pahalı oyuncu kontratları ve bağlayıcı tazminatlar, Trabzonspor Kulübü’nü çıkılmaz bir batağa sürükleyebilir!

SAFA CAN KONUKSEVER (FANATİK): Sorun, pozisyonu 5 metreden görüp ‘devam’ diyen hakemin, üzerinden bir sürü aksiyon geçmesine rağmen bu golü iptal etmesi! Zaten geçen sezondan beri kırılganlığın ve kolay pes etmenin kitabını yazan Trabzonspor, golü sayılmadıktan sonra iyice vasatlaştı. Şenol Güneş’in tüm hücum hamlelerine rağmen hasta yine reaksiyon vermedi ve Bordo Mavililer tatsız beraberliklerine bir yenisini ekledi!

ZEKİ UZUNDURUKAN (FOTOMAÇ): Cham'ın müthiş bir serbest vuruşu vardı; kaleci Dioudis harika çıkardı. Trabzonspor'un pozisyonları üst üste gelmeye başladı. İlk yarıda dökülen Trabzonspor ikinci yarıda futbol oynamayı hatırladı. Ama bu futbol galibiyet için yetmedi Bordo-mavililere. Şenol Güneş'in Allah yardımcısı olsun. Bu takımla işi gerçekten çok zor!

1461 Trabzon FK’ya büyük bir jest yaptılar! 1461 Trabzon FK’ya büyük bir jest yaptılar!

ULAŞ ÖZDEMİR (TAKVİM): MHK'de Volkan Bayarslan kadar kötü bir hakem var mı, emin değilim!

Trabzonspor'un attığı golden önceki pozisyon gözlerinin önünde gerçekleşti, fakat devam kararı verdi. Daha sonra VAR neden çağırdı, kimse anlamadı ve faul gerekçesiyle gol iptal edildi. Bayarslan, oyun standartlarını koruyamayan, oyunun akıcılığına engel olan ve futbolu yeterince iyi bilmeyen bir hakem. Yazık!

Muhabir: HABER MERKEZİ