İSKENDER GÜNEN (SABAH): Visca; iki maçlık cezadan sonra ilk 11'de yer aldığı bu maçta takımının en önemli oyuncusu olarak öne çıktı. Gol dışında oynadığı oyunla da takıma büyük katkı yaptı. Yeni transfer Banza'dan da söz etmek gerek. Portekiz Ligi'nin en önemli golcülerinden birisi olarak kalitesini ikinci golündeki vuruşuyla gösterdi.

CEMAL ERSEN (MİLLİYET): Yeni gelenlere Güneş'in ilkeleri ve prensipleri ya anlatılmış veya hoca vizyonu ile bunu hissettirmeye başlamış. Dolayısıyla Trabzonspor'un ilk maçını kazanmasındaki en önemli faktörün saha kenarındaki liderin tercihleri ve yönetim tarzı olduğunu düşünüyorum.

ZEKİ UZUNDURUKAN (FOTOMAÇ): İki gol atan Simon Banza'yı da unutmadık tabi ki. İkinci golü tam bir santrfor vuruşuydu. Muazzam bir dokunuşla kaleciyi avladı. Maça çok iyi başlayan Ozan Tufan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Umarım en kısa zamanda sahalara döner.

SAFA CAN KONUKSEVER (FANATİK): Geri dönüşlerdeki fiziksel zaafiyet, rakibi karşılamadaki sorunlar da yine dikkat çekiciydi. Nihayetinde Trabzonspor’un çok ihtiyacı olan o galibiyet geldi. Bazı sekanslarda da olumlu sinyaller ve pozitif değişim emareleri verildi. Fakat takım savunmasında, temaslı oyunda ve hatta saha içi uyumda hala önemli aksaklıklar var.

Bankalar Birliği Ne İş Yapar? İşte Merak Edilen O sorunun Cevabı.. Bankalar Birliği Ne İş Yapar? İşte Merak Edilen O sorunun Cevabı..

ULAŞ ÖZDEMİR (TAKVİM):  Bu galibiyet, sadece alınan üç puanla değil, aynı zamanda gelecek haftalara umut ve güven taşımasıyla anlam kazandı. Sevgili Halil Umut Meler'e de birkaç kelam: Penaltı kararınla ilgili kamuoyuna bir açıklamanı beklemiyorum. Vicdanınla baş başa kalman, zaten gerçeği en iyi anlatacak olan şeydir.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU