Maassen, Trabzonspor'un favori olduğunu kabul ederken, kendi takımlarının da güçlü yanlarına dikkat çekti. "Maç 0-0 başlayacak. Geçen maç biraz çekingen başladık, ancak sonlara doğru toparladık. Favori tabi ki de Trabzonspor ama bizim de buna cevap verebilecek silahlarımız var. Oyuncularımızı en efektif şekilde kullanarak buna cevap vereceğiz" dedi.

Tur atlama hedeflerini vurgulayan Maassen, maçın final niteliğinde olduğunu belirtti ve gruplara kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Takım kaptanı Lukas Görtler ise, "Kariyerimin en önemli maçlarından birine çıkacağım. Türkiye'de böyle bir maç oynayacak olmaktan ötürü hem çok motiveyim hem de burada tur atlamak istiyoruz" diyerek karşılaşmanın önemini vurguladı. Görtler, takım olarak gelişim gösterdiklerini ve istatistiklerin lehine dönmesi için mücadele edeceklerini belirtti. "İlk maçta istatistikler onların lehineydi ama biz de burada kolay lokma olmayacağımızı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Beşiktaş Maçında Taktik Savaş Yaşanacak Trabzonspor - Beşiktaş Maçında Taktik Savaş Yaşanacak

St. Gallen, Trabzonspor karşısında gruplara kalma hedefiyle sahaya çıkarken, güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç elde etmeyi planlıyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA