Savic, "Umuyorum yarın bizim adımıza güzel bir maç olacak. Trabzonspor oyuncusu olarak takımımızın Avrupa'da devam edebilmesi için her şeyimizi vereceğiz. Trabzonspor'a gelmeden önce de taraftarlarımızın statta yarattığı o 'cehennem atmosferini' duymuştum ve bu da Trabzonspor'u seçme sebeplerimden biriydi. Yarın taraftarlarımızla birlikte en iyi mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Trabzonspor - Beşiktaş Maçında Taktik Savaş Yaşanacak Trabzonspor - Beşiktaş Maçında Taktik Savaş Yaşanacak

Fiziksel olarak da iyi durumda olduğunu belirten Karadağlı futbolcu, "Şu an fizik olarak daha iyi hale geldiğimi düşünüyorum. Yüzde 100'üme çok yakın bir sürede ulaşabileceğimi umuyorum. Amacım, olabildiğince bütün maçlarda oynayabilmek ve her zaman takıma yardımcı olabilmek" ifadelerini kullandı.

Takım içerisindeki arkadaşlık ortamının önemine de değinen Savic, "Takımımızda hem tecrübeli hem de genç oyuncular arasında çok iyi bir ilişki ve enerji var. Tecrübelerimizi genç oyuncularla paylaşıp, onların daha iyiye gitmelerini sağlıyoruz. Saha dışındaki birliktelik de başarıyı getiriyor, biz de bunu yaratmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor, bu kritik maçta Avrupa'da yoluna devam edebilmek için tüm gücünü sahaya yansıtmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN