Polise Hain Saldırı

22 yaşındaki Yunus Emre Geçti, ‘motosiklet hırsızlığı’ nedeniyle arandığı sırada Ümraniye’nin Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalandı. Polis ekipleri zanlıyı gözaltına almaya çalışırken, zanlı polisin silahını ele geçirerek etrafa ateş açtı. Saldırıda polis memurları Şeyda Yılmaz ve K.H.S. yaralandı. Zanlının annesi P.G. de olay sırasında yaralananlar arasında yer aldı.

Kahraman Polis Şehit Oldu

Ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehit Yılmaz için bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, kahraman polise Allah’tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.

Zanlı Kıskıvrak Yakalandı

Başkan Genç: Ahilik Bir Yaşam Biçimidir Başkan Genç: Ahilik Bir Yaşam Biçimidir

Saldırıdan sonra olay yerinden kaçan Yunus Emre Geçti, güvenlik güçleri tarafından yaralı olarak yakalandı. ‘Kasten öldürme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından tahkikat başlatıldı.

Emniyet Müdüründen Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Şeyda Yılmaz’ın şehit olduğu, diğer yaralıların hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Şehit polisin meslektaşları ve ailesi, acı haberle büyük bir yasa boğuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ