HER ŞEYİN FARKINDAYIZ

Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor! Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor!

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ile birlikte Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Süleyman Soylu, Türkiye’nin güçlü kalmasını istemeyen iç ve dış odakların piyasalarda olumsuz bir tablo oluşturmaya çalıştığını vurguladı. Soylu, "Karanlık tablo özlemi içinde olanlar piyasalarda öyle bir hava estiriyorlar ki sanki batmışız tükenmişiz. Biz her şeyin farkındayız ve bu oyunu bozmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ESNAF VE SANATKARIN YANINDAYIZ

Soylu, esnaf ve sanatkarların her zaman baş tacı olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde üreten ve hızla gelişen bir ülke olduk. Ekonomik anlamda alınan tedbirler kısa zamanda kendini gösterecektir. Millet ve devlet olarak her şeyin üstesinden gelecek güce sahibiz." dedi.

12 EYLÜL DARBE YILDÖNÜMÜ MESAJI

12 Eylül’ün darbe yıldönümüne de değinen Soylu, "CIA tarafından devreye sokulan darbenin yıldönümü. Ekonomimize, demokrasimize, gelişmemize darbe yaptılar. Soru şu: Darbe ortamı oluşturulmasaydı, ülkemizin durumu nasıl olurdu?" ifadelerini kullanarak geçmişteki darbelerin ülkeye verdiği zararlara dikkat çekti.

Soylu, piyasalarda oluşturulmaya çalışılan karanlık tabloya karşı mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, ülkenin geleceğine yönelik umut dolu mesajlar verdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN