Süleyman Soylu, AK Parti'nin bir milletin özlemini çektiği, hayalini kurduğu ve yolundan geri döndürülmeye çalışıldığı bir yolculuğun adı olduğunu vurgulayarak, partisine olan bağlılığını şu sözlerle ifade etti: "AK Parti, siyaset eliyle devrimlerin nasıl yapılabileceğini, yerli ve milli hedeflere nasıl ulaşılabileceğini, savunma sanayisinin nasıl güçlenebileceğini, değerlerimizle nasıl kucaklaşılabileceğini dünyaya ve gelecek nesillere ispat etmiştir. Türkiye Yüzyılı politikalarımız ve hedeflerimiz geleceğimize işlenecektir."

Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı

Soylu, AK Parti'den ayrılacağı veya başka bir partiye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verirken, "Kimse kendine boşuna eziyet etmesin, hayal kurmasın. AK Parti milletin yolculuğudur. Ben bu yoldan dönmem," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Türkiye'nin geleceği için daha yapılacak çok iş olduğunu vurgulayan Soylu, "Daha fazla kalkınma, hürriyet, demokrasi ve yerli-milli girişim için daha yapılacak çok iş vardır. Anahtar, Türkiye Yüzyılı programlarıdır. Hedef, kızıl elmadır," diyerek, partisine ve ülkesine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti ile Türkiye'nin güçlü bir geleceğe yürüdüğünü belirtti ve siyasi hayatına bu yolda devam edeceğinin altını çizdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN