Vatandaştan Soylu’ya Destek Mesajı

Esnaf ziyaretleri kapsamında Karagümrük’e giden AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Terörle mücadelede gösterdiği kararlı duruş nedeniyle Soylu’ya teşekkür eden vatandaşlar, “Terörle mücadele noktasında canını dişine takan sayın bakanımızı ve vatan evlatlarını unutmayız ve harcatmayız” şeklinde destek mesajı verdiler. Bu sıcak karşılamaya oldukça duygulanan Süleyman Soylu, halkla birebir görüşerek teşekkür etti.

Soylu, Leblebi İmalcileri ve Kuruyemişçiler Odası’nı Ziyaret Etti

Babayı Öldüren, Anneyi ve Kardeşi Bıçaklayan Şahsın Gizemi Ortaya Çıktı! Babayı Öldüren, Anneyi ve Kardeşi Bıçaklayan Şahsın Gizemi Ortaya Çıktı!

Soylu, Karagümrük ziyaretinin ardından İstanbul Leblebi İmalcileri ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı İsmail Taşkın ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Soylu, sektöre dair görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret kapsamında ayrıca Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Başkanı Adem Bayram ve heyeti de Soylu’yu ziyaret ederek, 17. Giresun Tanıtım Günlerine davet etti. Soylu, bu nazik davet için teşekkürlerini iletti.

Karagümrük Esnafıyla Buluşma

Fatih İlçe Başkanı Yakup Yaşa ve mahalle teşkilatıyla birlikte Karagümrüklü vatandaşlarla bir araya gelen Soylu, esnafın sorunlarını dinleyip, halkın beklentilerini not aldı. Bu samimi ziyaretler sırasında esnaftan ve vatandaşlardan gelen destek mesajları, Soylu’ya moral oldu. Karagümrük’teki ziyaretin ardından Soylu, teşekkürlerini ileterek halkla buluşmalarını sürdüreceğini belirtti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN