Taraftarların Heyecanı Dorukta: Samsunspor-Trabzonspor Karşılaşması Öncesi Bilet Satış Rekoru

19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak bu Karadeniz Derbisi için her iki takımın taraftarları da büyük bir coşkuyla stadyuma akın ediyor. Trabzonspor taraftarı özel ayrılan bin 608 biletin tamamını günler öncesinden kaparken, Samsunspor taraftarına tahsis edilen 30,548 biletin 29 bini satılmış durumda. Kalan biletlerin de maç saatinde tükenmesi bekleniyor.
Untitled 1 3185

1461 Trabzon iki golle  Ankaraspor’dan sonra Mersin’i de safdışı bıraktı 1461 Trabzon iki golle  Ankaraspor’dan sonra Mersin’i de safdışı bıraktı

12 Yıl Sonra Gerçekleşecek Karşılaşma Öncesi Stadyum Dolup Taşıyor

Yarın saat 19.00'da başlayacak olan bu heyecan dolu karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, yoğunluk uyarısında bulunarak taraftarları bilgilendirdi. Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Samsunspor-Trabzonspor müsabakasında stadyumda bulunan tüm kapı ve turnikeler açılacak olup, yoğunluk oluşmaması için taraftarlarımız aynı tribüne çıkan diğer kapıları da kullanabilir" ifadelerine yer verildi. Ayrıca, stadın seyirci giriş kapılarının krokisi de paylaşıldı.

Muhabir: AYŞE SANCAK