Genel Kurul Bugün

Başta Trabzonspor Kulübü olmak üzere Anadolu kulüplerinin desteğini arkasına alan Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığı konusunda oldukça avantajlı olduğu belirtiliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’na destekler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Sürmene Kastel Kafe Restaurant’ta Hacıosmanoğlu için destek yemeği düzenlendi.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Onurlu Bir Futbol

İbrahim Hacıosmanoğlu adına verilen destek yemeğine Sürmene’de bölgenin önde gelen aileleri öncülük etti. Her ailenin tam destek verdiği Hacıosmanoğlu için birlik ve beraberlik mesajı verildi. ‘Onurlu bir futbol’ sloganıyla aday olan Hacıosmanoğlu için verilen yemekte, Trabzon ve çevre illerden geniş katılım sağlandı. "Adil ve dürüst bir futbol federasyonuna ihtiyacımız var" denilen yemeğe siyaset, iş dünyası ve basın temsilcileri katıldı. Yeni açılan Kastel Restaurant’ta verilen destek yemeği, bölgenin yükselen yıldızı olan yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan tarihi konakta yapıldı. Katılımın yüksek olduğu yemekte, yemek sonrası tarihi konağın önünde toplu fotoğraf çekildi. Çekilen fotoğrafın ardından destek yemeği sona erdi.

Bu gelişme, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığı yolunda önemli bir destek bulduğunu gösteriyor. Sürmene’deki bu güçlü destek, Hacıosmanoğlu’nun adaylığına olan inancı ve güveni pekiştiriyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY