TTSO Başkanı: Körfez Ülkelerine Kapımız Açık

TTSO Meclis Üyesi turizmci Ahmet Akyüz’ün organizasyonuyla gerçekleşen ziyaret sırasında TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’un Ortadoğu’dan gelen turistler için uzun yıllardır önemli bir turizm destinasyonu olduğunu vurguladı:

“Türk ve Karadeniz misafirperverliğimizle Körfez ülkelerinden turistleri cennet bölgemize bekliyoruz.”

Fenomenler Trabzon’un Alternatif Turizm Olanaklarını Keşfediyor

Ortahisar Belediyesi'nden Altyapı Hamlesi: "Halkımızın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz" Ortahisar Belediyesi'nden Altyapı Hamlesi: "Halkımızın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz"

Başkan Çelebi, Suudi Arabistanlı fenomenlere Trabzon’un tarihi, doğal güzellikleri ve sağlık turizmi başta olmak üzere sunduğu alternatif turizm olanakları hakkında bilgi verdi. Amaçlarının, Trabzon’a gelen her misafirin buradan memnun ayrılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Tanıtım Faaliyetleri Aralıksız Devam Edecek

TTSO Meclis Üyesi Ahmet Akyüz, Körfez ülkelerindeki turistlerin Trabzon ve Karadeniz Bölgesi’ne olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi:

“Her ne kadar Körfez ülkelerinde tanınan bir bölge olsak da tanıtım faaliyetlerimize ara vermeden devam etmeliyiz. Bu amaçla Suudi Arabistan’dan fenomenler, televizyoncular ve sanatçıları Trabzon’da ağırlıyoruz.”

Misafirperverlik Ön Planda

Ziyarete, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy ve Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Nevzat Özer de katıldı. Misafirperverlik ve turizm potansiyelini artırmayı amaçlayan bu etkinlik, Trabzon’un Körfez ülkeleriyle olan ilişkilerini pekiştirmeyi ve bölge turizmine katkı sağlamayı hedefliyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT