Şehrin İstihdam  Sorunu Ve Belediyeler Şehrin İstihdam  Sorunu Ve Belediyeler

Tüm TAKA gazetesi personelini tebrik ediyorum. Bu dünyadan ayrılıp ebedi aleme göçen değerli yazar ve çizerlerine de Allah’tan rahmet diliyorum. Her zaman bizim sesimize ve tüm faaliyetlerimize gazetenizde yer verdiğinizden dolayı çok teşekkür ediyor, daha nice senelerde yayın yapmanızı diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.

TAKA'nın Tiryakisi Olmak: Hasan Bayadır'dan Duygusal Mesaj
Gazetenin 23. yaş gününü kutlayan bir diğer isim ise iş insanı Hasan Bayadır oldu. Bayadır, “Güne sizinle başlıyorum, sizi okumasam o günden keyif alamıyorum. Tiryakiniz oldum. İyi ki varsınız. Nice 23 yıllar dilerim” sözleriyle TAKA’ya olan bağlılığını dile getirdi.

Ortahisar Belediyesi'nden TAKA'ya Ziyaret
Ortahisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çavuş ile birim ekibinden Şükran Atalar, TAKA Gazetesi’ni ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Ziyarette, geçmişte yaşanan anılar da yad edildi. Çavuş ve Atalar’a nazik ziyaretleri için teşekkür edildi.

Siyasetçi Yasin Aydın'dan TAKA'ya Mesaj
Trabzon’un sevilen siyasetçisi ve eğitimcisi Yasin Aydın, TAKA Gazetesi’nin kuruluşu için bir mesaj gönderdi. Aydın, “Trabzon’umuzun lokomotif basın kuruluşlarından biri olan ve benim de her gün takip ettiğim, tarafsız, adil, doğru haber üretmeye çalışan TAKA Gazetesi'nin, 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

MHP Trabzon Teşkilatından Kutlama
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon teşkilatının önemli isimlerinden Hasan Boz, TAKA Gazetesi’ni telefonla arayarak, yeni yaşını tebrik etti. Boz, tüm TAKA ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

TAKA Yazarları Bahçede Buluştu
TAKA Gazetesi yazarları Osman Yazıcı ve Tacettin Çebi, Ankara’daki mütevazi bahçede bir araya geldi. Bahçede Gümüşhane eski milletvekili Feramuz Üstün ile buluşarak organik meyvelerin tadını çıkaran yazarlar, siyaset ve gündem üzerine sohbet etti.

Aksal Yavuz’dan Abdullah Avcı’ya Destek
Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’ya yapılan eleştirilere tepki gösteren Milliyet Gazetesi Yazarı Aksal Yavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çok konuşanlar değil, çok çalışanlar iyi oyuncu oluyor” ifadelerini kullandı.

Bayburt Valisi Gazi Hikmet Çelebi’yi Ziyaret Etti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Kıbrıs Gazisi Hikmet Çelebi'yi evinde ziyaret etti. Vali Eldivan, Çelebi’nin sağlık durumunu yakından takip ederek, ona sağlıklı ömürler diledi. Gazi Çelebi’nin askerlik anılarını dinleyen Vali Eldivan, ziyaretin sonunda Çelebi’ye çiçek takdim etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ