CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez’in performansını oldukça başarılı bulan Külekçi Suiçmez ile ilgili bir de önemli bir iddia ortaya attı .Suiçmez’in siyasetten sonraki yol haritası Trabzonspor Kulüp Başkanlığı.

SİBEL SUİÇMEZ!
Siyasetçi
Avukat
Anne
Mücadeleci
Kararlı
Başarılı
Gerektiğinde hırçın
Dalgalı deniz
Gerektiğinde ise dünya tatlısı
Gülen bir yüz
Trabzon’da iş-spor-siyaset-adalet ile birlikte sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütlerinin yakından tanıdığı bir isin Sibel Suiçmez. Yaşamı boyunca engellere takılmamış. Duruşundan asla taviz vermemiş. Girdiği her yarışta her seçimde kazanmaktan ve kaybetmekten öte kendine olan öz güveni test ederek geri adım atmamış. Güçlü bir karakter. Keskin bir duruş. Ve de inatçı bir tavır. CHP Trabzon Milletvekili Av.Sibel Suiçmez’i yıllar öncesinden tanırım. Her taşın altından çıkan bir isim.

Trabzon'un Göz Kamaştıran Yükselişi! Ömer Ayar: "Bölgenin Lokomotif Şehri Olduk" Trabzon'un Göz Kamaştıran Yükselişi! Ömer Ayar: "Bölgenin Lokomotif Şehri Olduk"

Nerede bir haksızlık nerede bir mağduriyet nerede bir insan hakkı ihlali varsa Sibel Suiçmez oradaydı. Yeri geldi kanser hastalarına şifa oldu. Yeri geldi kadınlara kol-kanat. Toplumun her kesiminin sesi ve kulağı olmak onun en büyük özelliği idi. Vekil olduktan sonra da bu anlayış hiç değişmedi. Çay ve fındık üreticisinden hayvan haklarının korunmasına özgürlük ve demokrasi taleplerinden emeklilerin hakkına kadar TBMM çatısı altında müthiş bir mücadele veriyor. Yaptığı eylem ve konuşmalarla farkındalık yaratıyor. Sibel Suiçmez Karadeniz kadının asaletini de gazi meclisinde yaşatıyor.

Muhalefetin en etkili vekilleri arasında ilk beşe yazarım. Her seferinde her yerde ve her ortamda fanatik Trabzonsporlu duruşundan söz etmeden geçemem elbet. Gelecekte Trabzonspor Kulübünün eğer bir kadın başkanı olacaksa(bence olmalı) Sibel Suiçmez tam adrese teslim isim olur. Yakışır hem de çok yakışır. Kadın olmak tek başına yetmiyor. Kadın Hakları Mücadelesi de öyle sosyal medyadan yazmakla iki güzel çift söz paylaşmakla suya-sabuna dokunmadan olmuyor. Hakkını teslim etmek gerekir. Cesurca samimi ve yürekli bir şekilde. Onurlu ve omurgalı olmak gerek. Sibel Suiçmez hem insan hakları hem özgürlükler noktasında ülke siyasetin önemli değeri bölgemizin de sesi-kulağı-gözü. Onu hala kendi partisinden bile anlamak istemeyenler var. Valla mantığı da anlamış değilim. Parti içi özgürlük var diye de insan kendi değerlerine saldırmak başarılı olanın da ayağını kaydırmak istemez her halde. Sibel Suiçmez CHP Trabzon için önemli bir kazanım. Bence hem Genel Merkez hem de İl teşkilatlarını değerini bilsin.

Kaynak: HABER MERKEZİ