TAKA Gazetesi’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı 
Trabzon Basın İlan Kurumu Müdürü Abdurrahman Bahşısoğlu, TAKA Gazetesi’nin 23. kuruluş yıldönümünü kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi. Gazete, bölgedeki önemli olayları takip etmeye ve topluma hizmet etmeye devam ediyor.

Cenazeye Birlikte Gittiler Cenazeye Birlikte Gittiler



Büyükaydın Ailesinin Acı Günü 
Trabzon’un önemli sanayicilerinden Engin Tahsin Büyükaydın’ın annesi, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın’ın yengesi Neriman Büyükaydın son yolculuğuna uğurlandı. Ortahisar Çağlayan Okçular Mahallesi Armutlu Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve çok sayıda önemli isim katıldı.



Düzköy’de Yayla Şenliğinin Ardından Geride Kalan Çöpler Tepki Çekti 
Trabzon'un Düzköy ilçesi Honefter Yaylası'nda düzenlenen yayla şenliğine binlerce kişi katıldı. Şenlik sonrası geride bırakılan çöpler ise yaylada hayvancılık yapan yöre halkının tepkisini çekti. Halk, çevreye duyarlılık çağrısında bulundu.



Of’tan Diyarbakır’a Ziyaret 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Oktay Saral, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Diyarbakır Valisi olarak görev yapan Trabzon’un önceki belediye başkanlarından Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Trabzon’un Genç Gazetecisi Şükran Atalar Evleniyor 
Trabzon’un genç kuşak gazetecilerinden Şükran Atalar, meslektaşı Erkut Yıldız ile hayatını birleştiriyor. Düğün, 31 Ağustos’ta Tonya’da gerçekleşecek.



Şenol Güneş’ten Vakfıkebir Belediye Başkanı’na Ziyaret 
Milli Takımlar ve Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Şenol Güneş, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ı ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. Güneş, Başkan Koçal’ın Vakfıkebir’e güzel hizmetler kazandıracağına inandığını belirtti.



Aksal Yavuz’dan Abdullah Avcı’ya Destek 
Milliyet Gazetesi Yazarı ve TV yorumcusu Aksal Yavuz, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya yapılan eleştirileri kınadı. Yavuz, Trabzonspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, Avcı’ya yönelik haksız eleştirilerin takıma zarar verdiğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ