Meclisi Yakından Takip Ettiler Meclisi Yakından Takip Ettiler

Trabzon siyasetinin önde gelen isimlerinden iş insanı Hakan Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek, yarın Of’ta yapılacak iş yeri açılışına davet etti. Terzioğlu, yanında iş insanı Mehmet Atmaca ve Sebat Sürücü Kursları kurucusu Aydın Özkurt ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Başkanımızın kurdeleyi kesmesi ile işyerimizi açma şerefine nail olacağız inşallah” dedi.

Trabzon’da Yağışla Mücadelede Başarılı Performans!
Trabzon’da önceki akşam etkili olan sağanak yağış, yolların göle dönmesine ve heyelanlara neden oldu. TİSKİ ekipleri, Genel Müdür İbrahim Kul koordinesinde sahada yoğun bir mesai harcadı. Gece geç saatlere kadar süren çalışmalarda ekipler, olumsuz durumların yaşanmaması için büyük çaba sarf etti. Trabzon halkı, TİSKİ emekçilerini tebrik etti.

Trabzon Turizm Alanlarında Sıkı Denetim!
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, turizm alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Yapılan açıklamada, “7464 sayılı konutların turizm amaçlı kiralanması ile ilgili kanun kapsamında yapılan denetimler devam etmektedir” denildi. Denetimlerin, turizm sektöründe düzeni sağlamak adına büyük önem taşıdığı belirtildi.

Gurbetçiler Dönüşte, Otobüs Kaptanları Mesai Başında
Trabzon’da fındık hasadını tamamlayan gurbetçiler, dönüş yolculuğuna başladı. Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğun mesai yapan otobüs kaptanları, yük sınırını aşan yolcuların oluşturduğu sorunlarla da mücadele ediyor. Kaptanlar, “Otobüs kapasitesi belli, yolcularımızın biraz daha anlayışlı olmasını bekliyoruz” dedi.

Türk Ticaret Fuarı’na Trabzon’dan Davet Var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret eden Azerbaycan Avrasya Bilgi Ajansı Karadeniz Bölge Sorumlusu Elnur Baghirov, Trabzon iş dünyasını İstanbul’daki Türk Ticaret Fuarı’na davet etti. Baghirov, “Türk Dünyası arasındaki ticari ilişkileri geliştirmeyi amaçlayan fuarda Trabzon’un da güçlü bir şekilde yer almasını arzuluyoruz” dedi.

Düzköy’de Siyasi Gerginlik!
Düzköy ilçesi, AK Parti kongre sürecinin yaklaşmasıyla siyasi gerginliğe sahne oluyor. İlçede dengeleri korumak isteyen kesimler, ilçe başkanının değişmesini istiyor. İlçenin kanaat önderlerinden Azmi Köroğlu’nun da uzlaşıdan yana olduğu belirtiliyor. Köroğlu, halktan gelen baskılara rağmen siyasi gerginliğin çözümü için çalışıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ