Ankara Temasları: Şoför Esnafının Talepleri Bakanlığa İletildi
TESOB Başkanı Metin Kara’nın başkanlığındaki heyet, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Muharrem Karabacak, TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Turan Kaynar ve Mehmet Coşkun Zihni, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Trabzon UKOME temsilcisi Ali Şentürk, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Sezgin Şahin’in yer aldığı heyet, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

Toplantının İçeriği ve Bakanın Tepkisi
Toplantıda, şoför esnafının talepleri ve çözüm önerileri Bakan Uraloğlu’na iletildi. TESOB Başkanı Metin Kara, bakanla gerçekleştirdikleri görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirtti. Toplantıda, tüm oda başkanlarının üyelerinden gelen talepleri ve önerileri birebir Bakan Uraloğlu’na sunduğunu ifade eden Kara, aynı zamanda TESOB olarak yürüttükleri projeler hakkında da detaylı bilgi verdiklerini aktardı. Bakan Uraloğlu, ilgi ve alakasını göstererek, esnafın sorunlarına duyarlılığını ve çözüm odaklı yaklaşımını ortaya koydu.

Trabzonlu Milli Boksörden Vali Yıldırım’a Özel Ziyaret! Trabzonlu Milli Boksörden Vali Yıldırım’a Özel Ziyaret!

TESOB’dan Bakan Uraloğlu’na Teşekkür
TESOB Başkanı Metin Kara, “Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na şoför esnafımızın taleplerini dinleyip, çözüm önerilerimizi dikkate aldığı için teşekkür ediyoruz. Bakanımızın yakın ilgisi ve desteği bizler için büyük önem taşıyor” dedi.

Ziyaret, şoför esnafının yaşadığı sorunlara çözüm arayışının bir parçası olarak, esnaf temsilcilerinin yetkili mercilerle etkili bir iletişim kurmasının önemini gözler önüne serdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU