TESOB Heyeti’nden Başkent Çıkarması
Başkan Metin Kara, TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep, Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Turan Kaynar ve Mehmet Coşkun Zihni, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar ve Akçaabat Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili Sezgin Şahin’den oluşan heyet, Yiğiner ve Karabacak’la bir araya geldi. Ziyarette, esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunlar ve yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

“Her Zaman Esnafımızın Yanındayız”
TESOB Başkanı Metin Kara, ziyarette yaptığı açıklamada, “Trabzon esnaf teşkilatı olarak her zaman doğrunun ve esnafımızın yanında olacağız. Başkanlarımız Mehmet Yiğiner ve Muharrem Karabacak’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Görev dönemlerinde esnaf camiamız için yapacakları çalışmalarda desteğimizin kendileriyle olduğunu bir kez daha belirtmek isterim.” dedi.

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Başkan Yiğiner ve Karabacak’tan Teşekkür
TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner ve Başkan Vekili Muharrem Karabacak, TESOB heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümü için her zaman iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Yiğiner, “TESOB heyetinin ziyaretinden mutluluk duyduk. Esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı ziyaret, TESOB’un esnaf camiasının her zaman yanında olduğunu ve esnafın haklarını savunmak için çalışmalarını sürdüreceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU