Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor

Birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerde bayram ve şampiyona bir araya geldi. Milli takım forması ile milli maçlara gelin çağrısı yaptık. Gurbetçi taraftarlarımız buna yüzde 100 uydu. Kırmızı giyin gelin dedik. Fan Walk taraftar yürüyüşümüz de muhteşem oldu. Büyük bir coşku var. Evimizde gibiyiz. Taraftarlarımız, Avrupa Futbol Şampiyonası’na büyük coşku katıyor” dedi.

Montella Adım Adım Düşünüyor Büyükekşi, “Memleketim” şarkısını hep beraber bağıra bağıra söylediklerini ve sesinin kısıldığını belirtti. “Dortmund Stadı’nın sarı duvarını kırmızı duvar yaptık. Taraftara teşekkür ederiz, her yer kırmızı-beyazdı. Hep evimizde oynayacağız dedik, öyle de oldu. 60 bin kişilik stadın 50 bini Türk’tü” diye konuştu. Gürcistan maçında alınan galibiyeti değerlendirerek, sıradaki Portekiz maçıyla ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Büyükekşi, “Son golün önemini biliyoruz. Averaj için önemli. Gruptan çıkma hedefini bir basamak ileri taşıyoruz; çıkmak yetmez, birinci olarak çıkmak. Ama hoca adım adım düşünüyor; hedef büyük ama küçük küçük adımlar” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, taraftarların büyük coşkusunun milli takıma büyük destek olduğunu belirterek, tüm gurbetçi taraftarlara teşekkür etti. Başkan Büyükekşi, milli takımın her zaman yanında olduklarını ve bu destekle birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını vurguladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA