Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. FIFA'nın Paris'teki merkezinde yapılan toplantıya, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Ceyhun Kazancı ve Lale Cander ile FIFA Genel Sekreteri Mattias Grafström ve FIFA Avrupa Üye Federasyonları Direktörü Elkhan Mammadov de katıldı.

T F F3

Toplantıda, FIFA Başkanı Infantino, Hacıosmanoğlu'nu TFF Başkanlığı'na yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Infantino, Türkiye'nin bölgesindeki güçlü ve büyük bir ülke olarak futbol dünyasında liderlik yapma potansiyelini vurguladı ve bu hedefe ulaşmak için FIFA ile TFF arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

T F F2

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ise, TFF ile FIFA arasındaki ilişkileri geliştirme ve Türkiye futbolunu ulusal ve uluslararası düzeyde daha da ileriye taşıma konusundaki kararlılığını ifade etti. Hacıosmanoğlu, futbolun tüm paydaşları ile iş birliği yaparak adil ve güvenli bir ortam sağlamayı ve dünya futboluna katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY