Montella ile Sohbet Etti

Yemek esnasında A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile de sohbet eden Hacıosmanoğlu, takımın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yemek öncesinde futbolculara hitap eden Hacıosmanoğlu, “İnanmak başarmanın yarısıdır. Futbol sahada kazanılıyor ve bu sezon Türk futbolunda barış ve kardeşliği istiyoruz. Hep birlikte başarılı olmak için el ele vermeliyiz. Sizlere daha iyi imkânlar sağlayacağız, siz de sahada üzerinize düşeni yapacaksınız” ifadelerini kullandı.

Gençken İzlediğimiz Millî Maçlardan Bugüne...

Başkan Hacıosmanoğlu, A Millî Takımımızın yurtdışında oynayan millî oyunculardan oluştuğuna dikkat çekerek, “Gençken seyrettiğimiz millî maçlarda rakiplerimiz lejyoner oyunculardan oluşuyordu, bugün ise millî takımımızda aynı tabloyu görüyoruz” dedi. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun geleceği için birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, millî takımın sahada en iyi performansı sergileyeceğine inandığını belirtti.

Şenol Güneş’ten Dikkat Çeken Şamil Ekinci Sözleri Şenol Güneş’ten Dikkat Çeken Şamil Ekinci Sözleri

Başkan Hacıosmanoğlu’nun ziyaretinin ardından millî futbolcular, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamak için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ettiler. Millî Takım kampı, büyük bir moral ve motivasyonla hazırlıklarına devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN