"Türk Futbolunun En Önemli Gereksinimi Adalet"

Servet Özkara, Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı olarak adaleti sağlayacağını ve alt liglere çeki düzen vereceğini ifade etti. “Türk futbolunun en önemli gereksinimi adalet. Ben İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bunu sağlayacağını düşünüyorum. Sonrasında ise alt liglere çeki düzen vermek var. Bunları hepsini yapacaktır. Türk futbolu Hacıosmanoğlu’nun gelişini fırsata çevirirse 2026 Dünya Kupası'na gideriz, iddialı da oluruz,” dedi.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Trabzonspor'un Transfer Değerlendirmesi

Özkara, Trabzonspor'un transferlerini de değerlendirerek, “Trabzonspor güzel transferler yaptı. Ama bu transferlerin anlam kazanması için Onuachu’nun mutlaka transfer edilmesi lazım. Çünkü oynarsınız, oyununuzu golle sonlandıramazsanız sonuç alamazsınız ve başarılı olamazsınız,” şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı olarak Türk futboluna getireceği yenilikler ve Trabzonspor'un transfer stratejisi, futbolseverler arasında büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK