Divan Başkanlığı Seçimi Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak aday gösterildi. Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Murat Sancak'ı desteklerken, yapılan açık oylama sonucunda 146 oy alan Mehmet Baykan divan başkanlığına seçildi. Murat Sancak ise 84 oy aldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı delegeler, verilen oyların sayılmasını istedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Şampiyonluğun yüzde 51'i Mustafa Hacıkerimoğlu'nundu  - Sözcü

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Trabzonlu İsimden Hacıosmanoğlu'na Şok Öte yandan, Mehmet Baykan'ın divanı yönetecek ekibinde Beşikdüzü Belediye Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Burhan Cahit Erdem de yer aldı. Bu durum, Trabzonlu isimlerden birinin Hacıosmanoğlu'na karşı listede yer almasıyla dikkat çekti. TFF Genel Kurulu, büyük bir ilgiyle takip edilirken, divan başkanlığı seçiminde yaşanan bu gelişme, İbrahim Hacıosmanoğlu ve destekçileri için büyük bir sürpriz oldu.

Muhabir: BİROL SANCAK