Bir restoranda düzenlenen açılış programına Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Hikmet Öksüzoğlu, TFF Temsilciler Kurulu Başkan Vekili Ömer Demir, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ASKF Şube Başkanı Zeki Kurt ve yönetimi, TÜFAD Şube Başkanı Metin Bak, TFSKD Şube Başkanı Turgay Kurt ve yönetiminin yanı sıra eski MHK üyeleri, hakemler ve gözlemciler katıldı.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

TFFHGD Trabzon Şube Başkanı Ali Şükrü Beldüz gecede yaptığı konuşmada, “3 ay önce yaptığımız sezon sonu birlik ve beraberlik yemeğinden sonra bu kez sezon açılış etkinliğiyle hakem camiası ve spor taban birlikleriyle bir aradayız. Üyelerimizin bizlere yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğumuzdan dolayı bu tür dayanışma ve kaynaşma etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Bu tür programları sık sık yapacağız. Gecemize katılan herkese teşekkür ediyor, yeni sezonun tüm bileşenlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SEVGİ HER ŞEYİ ÇÖZÜYOR

Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hikmet Öksüzoğlu, “Yeni sezon tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sevgi bedava herhangi bir olay karşınızda sevginizi verin. Çünkü sevgi her şeyi çözüyor. Hakem ve gözlemci arkadaşlarımıza herkes birbirini sevsin, birbirine sarılsın. Trabzon’umuzun önde götürdüğü hakemlik müessesini daha yukarılara çıkaralım. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘Adaletli olun, herkese eşit olun ve şeffaf olun’ sözleriyle herkesi selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Çaykur Rizespor, geçen yılı arıyor! Çaykur Rizespor, geçen yılı arıyor!

BİR MÜSABAKANIN OLMAZSA OLMAZLARI

Son olarak Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise, “Çok kıymetli davetliler, bir müsabakanın olmazsa olması hakem ve gözlemciler. Onlar olmazsa müsabaka oynanmaz. Ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Zaman zaman hakem camiası yıpratılmaya çalışıyor buna müsaade etmemek lazım. Birbirinize sarılın ve destek olun. Bu güzel programın düzenlenmesinde başta Dernek Başkanı Ali Şükrü Beldüz olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu. Gecede gözlemciliği sona erenlere plaket takdim edildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY