Trabzonspor’un Şehre Katkıları Vurgulandı

TMMOB Trabzon İKK, Trabzonspor’un kent üzerindeki etkisine dikkat çekerek, kulübün sadece sportif başarılarla değil, şehrin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine yaptığı katkılarla da öne çıktığını belirtti. TMMOB açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Trabzonspor, 2023 yılında düzenlediğimiz Trabzon Kent Sempozyumu’na paydaş olarak katılarak kent sorunlarına duyarlılığını gösterdi. Kulübün üstlendiği birleştirici misyon ve şehrin tanıtımına olan katkıları, Trabzon’a değer katmıştır.”

Bankalar Birliği Anlaşmasından Çıkışa Teşekkür

Rize’de Kar Yağışı Hayatı Felç Etti: 21 Köy Yolu Kapandı Rize’de Kar Yağışı Hayatı Felç Etti: 21 Köy Yolu Kapandı

Açıklamada, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın kulübü finansal zorluklardan kurtarmak adına Bankalar Birliği sözleşmesinden çıkartarak kredi ve faiz yükünü hafifletme adımlarına da övgüyle değinildi:

“Trabzonspor’un bu adımı, kulübün geleceğini güvence altına alırken, şehrimize de moral kaynağı olmuştur. Bu başarıda emeği geçen sayın Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”

Spor ve Kent İlişkisi Güçleniyor

TMMOB, Trabzon’un bir spor şehri olarak uluslararası arenada tanıtımına Trabzonspor’un büyük katkılar sağladığını belirtti. Kulübün şehrin spor potansiyelini pekiştirdiği ve Trabzon’un spor kimliğinin güçlenmesine yardımcı olduğu ifade edildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN