TOGG'un Yeni Efsanesi: T10F

Mercedes'in En Ucuz G Serisi Türkiye'de: Fiyat Farkı 11 Milyon Lira Mercedes'in En Ucuz G Serisi Türkiye'de: Fiyat Farkı 11 Milyon Lira

Yerli otomobil TOGG, yeni modeliyle herkesin ağzını açık bırakacak. Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, TOGG fabrikasını ziyaret etti. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan brifing alan yönetim kurulu, yeni model T10F‘in detaylarını öğrendi. Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla üretilen elektrikli otomobili için geliştirme çalışmalarını sürdüren ekip, Gemlik'teki fabrikasında çalışmalarına devam ediyor.


"Otomobilden Fazlası" Vizyonu

Mynet'te yer alan bilgiler doğrultusunda Karakaş, yeni TOGG’un "Otomobilden fazlası" ilkesiyle yola çıktığını ifade ederek, dünya ile rekabet eden bir teknoloji firması kurduklarını belirtti. Bu kapsamda mobiliteyi seçtiklerini ifade eden Karakaş, "Yeniliğe Yolculuk" mottosu ile birlikte ilerlediklerinin altını çizdi.


TOGG'un Yakın Gelecek Planları: T10F ve T8X

TOGG, hissedar yapısının şirkete doğal bir ekosistem içinde doğurduğunu ve fikri ve sınai mülkiyet haklarının %100'üne sahip olduklarını ifade eden Karakaş, yerli üretim konusunda önemli bir aşama kaydettiklerini vurguladı. Karakaş, TOGG’un yeni modeli T10F için çalışmaların hızlı sürdüğünü ifade etti.


Test Sürüşü ve Hediyeler

BUSİAD Yönetim Kurulu’nun sorularına yanıt veren Karakaş’a, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından Derviş Fincan Seti hediye edildi. Ziyaret kapsamında BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, TOGG T10F modelini test etme fırsatı yakaladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ