Belçika Basınından İddia: Arokodare Trabzonspor'un Hedefinde

Trabzonspor, Onuachu ve Weghorst’u transfer etmek için girişimlerini sürdürürken, Belçika basını, Genk’in 23 yaşındaki santraforu Tolu Arokodare ile ilgilendiğini öne sürdü. Güncel piyasa değeri 5,5 milyon Euro olan oyuncu için Trabzonspor’un Genk ile iletişime geçtiği iddia edildi. Bu haber, Nijerya basınında da büyük yankı uyandırdı.

Menajerinden Yalanlama

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Nijerya’da yayın yapan Soccernet, oyuncunun menajerine ulaştı. Menajer, yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı ve Arokodare’nin Türkiye’ye transferle ilgilendiğini belirtti.

52 Maçta 15 Gol

Tolu Arokodare, Genk ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan bir oyuncu. Kariyerinde Valmiera, Köln ve Amiens gibi kulüplerde forma giyen Arokodare, geçen sezon Genk formasıyla 52 maça çıkarak 15 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Jupiler Pro Lig’de Genk forması ile 2 maçta 179 dakika sahada kalan oyuncu, 1 gol kaydetti.

1.97 Boyunda

1.97 boyundaki sağ ayaklı santrafor, fiziksel üstünlüğü ve golcülüğü ile dikkat çekiyor. Trabzonspor taraftarları, bu transfer gelişmelerini yakından takip ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY