Karagüzel, "2006 yılından beri düzenlediğimiz geleneksel Tonya Zere Yaylası Karabdal Şenliği’nin 17.sini icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaylamız, çevresini kaplayan ormanları, içinden akan deresi ve binlerce kişiye sunduğu doğal piknik alanıyla misafirleri kendine hayran bırakıyor. Bu alanı korumak hepimizin görevidir. Şenliğimize katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı’mıza, Tonya Belediye Başkanımız Sayın Osman Beşel’e, sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz," dedi.

Şenlikte sunuculuğu Tosun Paşa üstlendi ve ardından ağalık yarışması gerçekleştirildi. Adem Sinan Zere Yayla Ağası seçildi. Gün boyu devam eden etkinlikte, Karadeniz Bölgesi’nin sevilen sanatçıları Efe Karagüzel, Cesi, Yaylacı, İsmail Cumhur, Yeşim Çivelek, Hasan Yavuz, Hamit Ergün, Rahman Durmuş, Ramazan Beşel, Şahin Bektaş, Abdulbekir Güven, Emre Özderim sahne alarak katılımcılara eğlenceli saatler yaşattılar.

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Tonya Zere Yayla Şenliği, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirerek yöre halkının ve katılımcıların birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY