Aynı şekilde, BAL’daki mevcut Trabzon temsilcisi Kireçhanespor da benzer sorunları gerekçe göstererek ligden çekildiğini duyurdu. Bu iki gelişme Trabzon futbolu adına büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, sevindirici haber ise Maçka Belediyespor’dan geldi.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Güçlü Kadro Kuruluyor! Maçka Belediyespor Zirveyi Hedefliyor

Trabzon’u BAL'da temsil edecek tek takım olarak kalan Maçka Belediyespor, yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurma adına ciddi adımlar atıyor. Tecrübeli teknik adam Ömer Ortakudaş’ı takımın başına getiren Maçka Belediyespor, iç transferde birçok oyuncusuyla yeni sözleşme imzalarken, dış transferde Gökhan Kılınç, Ali İhsan Özkanc, Furkan Keleş, Samet Aydın, Enes Aydemir, Gökhan Koç, Hakkı Helvacı, Selim Yeşilyurt, Abdulkerim Keleş ve Murat Ünlüer gibi önemli isimlerle anlaşma sağladı.

Zirveye oynayacak iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Maçka Belediyespor, Trabzon ilini en iyi şekilde temsil etmeye kararlı. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yeni sezonda güçlü bir takım oluşturacaklarını ve Trabzon ilini başarıyla temsil edeceklerini belirtti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA