Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz" Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz"

Trabzon Basın İlan Kurumu Müdürlüğünü 7 yıl süreyle başarılı bir şekilde sürdüren Ali Nuhoğlu Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne atandı. Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Bingöl, Muş, Şırnak illerine bakacak olan Nuhoğlu, tecrübeleri ile zor görevin altından en iyi şekilde kalkacak.

TAKA Gazetesine veda ziyareti yapan Ali Nuhoğlu’nu Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ve Genel Müdür Zihni Ağırman ağırladı ve uğurladı.

Ziyarette, Nuhoğlu, ‘Trabzon’da Murat Zorluoğlu bey ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve Basın İlan Kurumu müdürü olarak çalıştık. Şimdi kendisi Diyarbakır’da. Orada da Vali ve müdür olarak çalışacağız. Meslektaşlarımızı  iyi tanıyorum., Kurumu daha ileriye getirmek için bayrağı yükseğe çıkaracağız’ dedi.

TAKA Gazetesi Genel Müdürü Zihni Ağırman da Nuhoğlu’na, ‘Trabzon’da dijital dönüşümü gerçekleştirdiniz. Diyarbakır’da da benzer başarılara imza ata cağınızdan şüphemiz yok. Trabzon ve bölge basınına verdiğiniz hizmetler için  yürekten teşekkür ederiz’ mesajını verdi.

Yayın Yönetmeni  Yusuf Turgut ise, ‘Basın İlan Kurumu  basın camiasının olmazsa olmazıdır. Hem Gazeteler hem de İnternet siteleri ile ilgili önemli yatırımlar yaptılar. 13 Ofisin kapatılmasına elbette üzüldük. Kurum teknoloji yatırımı yaptıkça bu tür gelişmeler kaçınılmaz oluyor. BİK’te çalışan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz’ diye konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU