Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu yolculuk, ülkemize istikrar, güven ve huzur getirdi. 23 yıldır milletimize aralıksız hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında yapılan reformlar ve atılan adımlarla Türkiye, küresel ölçekte çok daha güçlü ve etkin bir konuma ulaştı" dedi.

Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!” Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!”

Başkan Genç ayrıca, "Partimizin liderliğinde, ülkemizin dört bir yanına yapılan dev eserlerle, her alanda devrimler gerçekleştirdik. Eğitimden sağlığa, savunma sanayiinden teknolojiye kadar pek çok alanda çağ atladık. Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliği ve milletimizin desteği ile daha nice başarılara imza atacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Genç, geleceğe dair planlarını ve hedeflerini de dile getirdi. "Trabzon’umuzu daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesine hizmet götürme gayreti içindeyiz ve bu hizmetlerimiz kesintisiz sürecek" ifadelerini kullandı. Başkan Genç, partinin kurucularına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN