Başkan Genç, açılışta yaptığı konuşmada, şehirde turizmin geliştirilmesi için önemli bir adım atıldığını belirterek, Turizm Zabıta Ofisi'nin Trabzon'un turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, havalimanı ve Uzungöl gibi önemli turistik noktalarda da benzer ofislerin açılacağını vurguladı.


Ziyaretçilerin sorunlarına çözüm bulmak için harekete geçtiklerini dile getiren Başkan Genç, ofisin önemli bir iletişim noktası olacağını ve turistlere gerekli rehberlik hizmetini vereceğini belirtti. Ayrıca, ofis personelinin hem Arapça hem de İngilizce gibi dillerde iletişim kurabileceklerini ve turistlere profesyonel destek sunacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Trabzon Havalimanı’nın 2024 Yılı İlk 6 Aylık Verilerini Açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Havalimanı’nın 2024 Yılı İlk 6 Aylık Verilerini Açıkladı

Geçmişte yaşanan suistimallere izin vermeyeceklerini vurgulayan Başkan Genç, memnun ayrılan ziyaretçilerin şehrin turizm elçisi olduğunu ve bu nedenle turizm anlayışını daha da ileriye taşımak gerektiğini belirtti.

Başkan Genç, Trabzon'un farklı profillerden turistleri çektiğini ve bu ofisin turizm iletişimini daha profesyonel bir seviyeye taşımayı hedeflediğini ifade etti. Küçük boyutlu olmasına rağmen işlevinin büyük olduğunu vurgulayarak, şehre ve turizm sektörüne hayırlı olmasını diledi ve turizm sezonunun şehre güzellikler getirmesini temenni etti.

Editör: Birol Sancak