15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını vurgulayan Başkan Genç, “15 Temmuz; Türk milletinin, ülkemizi işgal etmek isteyenlere verdiği cevabın adıdır. 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni esir etmek ve önüne engel koymak istediler. Milletimiz, hiç tereddüt etmeden vatanımızın istikbali ve demokrasimize sahip çıkmak için kadın erkek, yaşlı genç demeden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmıştır” dedi.

Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Ruhu

Başkan Ahmet Metin Genç, Çanakkale ruhuna vurgu yaparak, “15 Temmuz’da ülkemiz, tarihinin en karanlık günlerinden birini yaşadı. FETÖ ve iş birlikçileri tarafından ülkemiz alçakça bir darbe girişimine maruz kaldı. Devletin birimlerine sızan hainler, silahlarını vatanına karşı kullanmaktan asla çekinmemiştir. Ancak milletimiz; Kurtuluş Savaşı’nda Çanakkale’de destan yazan ecdadımızdan aldığı güçle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu kararlı duruşla hain darbe girişimini geri püskürtmüştür. Yüce Türk milleti o gece büyük bir destan yazmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişimi geçmişte yaşanan darbeler gibi tarihte kara bir leke olarak yerini almıştır” ifadelerini kullandı.

Hiçbir Terör Örgütüne Fırsat Vermeyeceğiz

Bolu Dağı Tüneli’nde Çalışmalar Hızlandı! 10 Gün Erken Açılması Planlanıyor Bolu Dağı Tüneli’nde Çalışmalar Hızlandı! 10 Gün Erken Açılması Planlanıyor

Başkan Genç, mesajının devamında, “Ülkemizde hiçbir değer tanımadan, yüce dinimiz İslam’ı ve insanların dini duygularını sömüren FETÖ’ye karşı büyük bir mücadele verildi. Bu mücadele halen büyük bir kararlılıkla sürdürülmektedir. Oluşturduğu tahribatı ise el birliğiyle onarıyoruz. Bu noktada toplumumuzun her ferdine çok önemli görevler düşmektedir. Ülkemizin bütünlüğüne kast eden hiçbir terör örgütüne fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden terör örgütlerinin sonu her zaman tarihin çöplüğü olmuştur” cümlelerine yer verdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA