Sosyal medyanın etkisine dikkat çekti

Başkan Genç, konuşmasında sosyal medyanın etkisine de dikkat çekerek, AK Parti üyelerinin bu alanda daha aktif olması gerektiğini belirtti.

Burger King açılışına katılan AKP'li başkan savunmasıyla şok etti! Burger King açılışına katılan AKP'li başkan savunmasıyla şok etti!

"Sosyal medya gençlerin yoğun olarak kullandığı bir alan haline geldi, bu yüzden orada da güçlü olmalıyız. Hizmet ve eser siyaseti ile meydanı boş bırakmamalıyız" dedi. Genç, yerel seçimlerde verilen sözlerin adım adım yerine getirileceğini ve bunun için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Takım ruhu ve birlik mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplantıda takım ruhuyla hareket etmenin önemine vurgu yaptı. “Projelerimize sahip çıkalım ve paylaşımlarımızı destekleyelim. AK Parti çok kıymetli bir markadır ve bu markaya sahip çıkmamız gerekiyor” dedi. Altıntepe, Trabzon’da bir algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını belirterek, bu algıya karşı mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

İl Başkanı Sezgin Mumcu’dan başarı hedefi

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ise, başarının ekip çalışmasıyla mümkün olduğunu dile getirerek, “Birbirimize daha sıkı bağlanmamız gerekiyor. Yeni bir kadroyla çalışıyoruz ve beş yılın sonunda karnemizin mükemmel olması lazım” ifadelerini kullandı. Mumcu, başarısızlık şanslarının olmadığını ve tüm sorunlara birlikte sarılarak başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA