Başkan Genç, Yomra’nın Trabzon’un son yıllarda en çok gelişen ilçesi olduğunu belirterek, “Büyükşehir olarak Yomra'nın yanında olacağız. İlçemizin taleplerini önceleyeceğiz. Koordinasyonu iyi bir şekilde sağlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi. Yomra teşkilatının ve büyükşehir belediyesinin birlikte çalışarak, yeni dönemin stratejisini belirleyeceklerini vurguladı.

Vatandaşlarımızın Talepleri Öncelikli

Başkan Genç, Yomra ile ilgili bir yol haritası çizeceklerini ifade ederek, “Siyaset dinamik bir şeydir, hep ileriye doğru bakmak lazım. Yomra teşkilatımızla, büyükşehir belediyemizle, meclis üyelerimizle, koordinatörümüzle bir araya gelip bir yol haritası çizeceğiz. İstişare yapacağız, daha çok çalışacağız. Yol ve su sorunumuzu çözeceğiz. Doğal gaz ve sahil düzenlemeleri konularında Yomralılara verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtarlarımızla Birlikte Çalışıyoruz

Rize Havalimanı Tartışması: Vekiller Arasında Söz Düellosu Rize Havalimanı Tartışması: Vekiller Arasında Söz Düellosu

Muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, “Muhtarlarımız bizim en önemli mesai arkadaşlarımız. Hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir hizmet yolculuğu ortaya koyacağız. Bütün muhtarlarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz ve muhtarlarımızdan talepleri dinliyoruz. Yomra’mız da aynı şekilde hem yol konularında hem su konularında talepleri var. Yomra’mızın 25 mahallesiyle ilgileneceğiz. Yapılan her hizmet Yomra’nındır” ifadelerini kullandı. Başkan Genç, yeni kadro ile Yomra’da en güzel hizmetleri yapacaklarını belirtti.

Yomra Yanınızda

İlçe Başkanı Ufuk Yiğit, Başkan Ahmet Metin Genç’e görevinde başarılar dileyerek, Yomra’nın beklentileriyle ilgili bilgi verdi. Yiğit, “Şehrimize yapacak olduğunuz hizmetlerde başarılar diliyoruz. Köylerimizde beton, asfalt ve duvar eksiğimiz var. Sizin öncülüğünüzde sorunlar çözülecek. Yomra olarak her zaman yanınızda olacağız. Tekrar göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.

Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma

Başkan Genç, ziyaretlerin ardından esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti, onların taleplerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Yomra halkı, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yapacağı hizmetlerle ilgili umutlarını dile getirdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN