Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şampiyon sporcu Batuhan Yakup Çakır’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Kutlamaya, Genç'in eşi Arzu Aydın Genç ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan da katıldı.

Milli yüzücü Batuhan Yakup Çakır’ın doğum günü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi'nin düzenlediği etkinlikle Fatih Parkı’nda kutlandı. Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı annesi Melek Çakır, babası İbrahim Çakır, Dernek Başkan Yardımcısı Ömer Altıntaş ve eşi Günay Altıntaş ile Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek de bu özel anı paylaşmak için oradaydılar.

Trabzonspor'da Kongre Heyecanı! Aday Yok, Mevcut Başkan Ertuğrul Doğan Yolda! Trabzonspor'da Kongre Heyecanı! Aday Yok, Mevcut Başkan Ertuğrul Doğan Yolda!

Başkan Genç, Batuhan’a adının yazılı olduğu yeni dönem Trabzonspor forması hediye etti ve Bordo-Mavi pasta yaptırarak üzerine 'Mutlu Yıllar Şampiyon' yazdırdı. Şampiyon yüzücü Batuhan Yakup Çakır, pastanın mumlarını üflerken mutluluğu fotoğraflara yansıdı.

Muhabir: BİROL SANCAK