Satış Noktalarının Açılışı

İlk indirimli ekmek satış noktası, 26 Temmuz Cuma günü saat 08.00’da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda (Meydan Parkı) hizmete girecek. Fırıncılar Odası ile birlikte yaklaşık 3 aydır titizlikle çalışılan proje, tüm ilçelerde de uygulanacak.

Belediyeden Açıklama

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Uzun süredir titizlikle üzerinde çalıştığımız bu proje ile vatandaşlarımızın daha uygun fiyata ekmek alabilmesini sağlayacağız. Bu kapsamda, ilk indirimli ekmek satış noktasını 26 Temmuz Cuma günü itibariyle hizmete açacağız. İlerleyen günlerde tüm ilçelerimizde de indirimli ekmekleri vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Projenin Amacı

‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek ‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek

Bu proje, Trabzon'daki ekmek fiyatlarını vatandaşlar için daha uygun hale getirmeyi ve ekonomik yüklerini hafifletmeyi amaçlıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, indirimli ekmek satış noktalarını yaygınlaştırarak şehir genelinde daha fazla vatandaşın bu hizmetten faydalanmasını sağlayacak.

Vatandaşlar İçin Büyük Fırsat

Vatandaşlar, yeni açılan satış noktalarından piyasaya göre daha düşük fiyata ekmek alabilecek. Proje, hem ekonomik açıdan rahatlama sağlayacak hem de sosyal belediyecilik anlayışının güzel bir örneği olarak şehirde uygulanacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY