Hayvanlara Su Ulaştırıldı
Trabzon'da yaşanan olumsuz hava koşulları, birçok ilçede büyük hasara yol açtı. Yeşilce Mahallesi’nde, özellikle su kesintisi yaşanan bölgede, mandırası bulunan ailenin ihtiyaçları için ekipler, hemen devreye girdi. Yeni açılan yol sayesinde hayvanlara su ulaştırılması sağlandı. Bu çalışma, hem ailenin hem de hayvanların yaşadığı mağduriyeti önledi.

Başkan Genç'e Teşekkür
Aile, yaşanan felaketin başından itibaren kendilerine destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Yeşilce Mahalle Muhtarı Gökhan Özyurt, "Büyükşehir Belediyesi her zaman yanımızda oldu. İlk andan itibaren seferberlik başlattı. Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve ekibine, hayvanların su ihtiyaçlarını karşılamak için gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz," dedi.

Mandıra Sahibi Hamdullah Özyurt'un Teşekkürü
Mandıra sahibi Hamdullah Özyurt da yaptığı açıklamada, "Heyelandan sonra zor günler geçirdik. Hayvanlarımıza su taşıdık. Büyükşehir ekipleri yeni bir yol açarak hayvanlarımıza su ulaştırdı. Başkanımız Ahmet Metin Genç’ten ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun," ifadelerini kullandı.

Araklı’da İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı: Güvenlik İstişaresi Yapıldı Araklı’da İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı: Güvenlik İstişaresi Yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışmaları, bölge halkının yanında olma anlayışının bir göstergesi olarak büyük takdir topladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU