Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, eski meslektaşı Mustafa Erdem'i ağırladı

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, 7 yıl Antalya İller Bankası Bölge Müdürlüğü görevinde bulunarak hizmetleri ve kişiliği ile iz bıraktı. Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Vakfıkebir Belediye Başkanı seçilen Koçal, görev yaptığı bölgeden çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Son olarak, 2009-2019 yılları arasında Isparta Yenişarbademli Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve CHP Yenişarbademli İlçe Başkanı olan Mustafa Erdem, Koçal’ı makamında ziyaret etti.

Eski Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacak

Beşikdüzü’nde 10 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Ramis Uzun, önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak gündemdeki konularla ilgili bilgilendirme yapacak. Uzun’un, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem’in kendi dönemi ile ilgili iddialarına cevap vermesi bekleniyor.

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Çavuşlu Beldesi’nde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) gezerek yürütülen sondaj ve zemin etüdü çalışmalarını inceledi. Başkan Dede, OSB’nin acilen faaliyete geçmesi gerektiğini vurguladı. “Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesi, ilçemizin gelişmesine, ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak 4 bin kişiye ekmek kapısı olacak. Çalışmalarımızı sürdürerek, gelişmeleri yakından takip edeceğiz” dedi.

TAKA Gazetesi'nde eski bir fotoğraf, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ın geçmişine ışık tuttu

TAKA Gazetesi’nde çalışırken sosyal medyada gezinirken eski bir fotoğrafla karşılaştık. Fotoğraf bizi 40 yıl öncesine götürdü. O yıllarda dijital makineler, kameralı cep telefonları yoktu; analog makineler, film, karanlık oda ve karta basılan fotoğraflar vardı. Fotoğraftaki küçük çocuk büyüdü ve şu anda Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan olarak başarılı hizmetler veriyor. Fotoğraftakiler Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, kardeşi Gökhan ve teyzesi ile geçmişten bir anı.

Trabzon Emekliler Derneği, taleplerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'e iletti

Trabzon Emekliler Derneği Başkanı Burhan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ile Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’yu ziyaret ederek taleplerini dosya ile sundu.

Ahmet Şener, annesi Ayşe Şener’i son yolculuğuna uğurladı

Cudibey Ortaokulu’nun efsane müdürlerinden, CHP İl eski Yönetim Kurulu Üyesi, Tonya İskenderli’den Ahmet Şener, annesi Ayşe Şener’i son yolculuğuna uğurladı. 94 yıllık ömrüne birçok iyilik sığdıran Ayşe Şener’e Allah’tan rahmet, kederli Şener ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Trabzon'daki projeler hakkında bilgi verdi

Gündem Raylı Sistem Gündem Raylı Sistem

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, hemşerimiz DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret ederek ildeki dere ıslahı ve gölet çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Muhabir: BİROL SANCAK