Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ”

Başkan Vekili Faruk Kanca, konuşmasında, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vatanı bize emanet eden ecdadımıza, Sultan Alparslan’dan Osman Gazi’ye, Atatürk’e kadar bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm geçmişimize minnet duyuyoruz ve rahmetle anıyoruz” dedi. Kanca, şehitlerin hatıralarının yaşatılması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MECLİS ÜYESİ SEBAHİTTİN SARUHAN’DAN DUYARLI ÇAĞRI

Meclis Üyesi Sebahittin Saruhan, hayatını kaybeden Narin isimli bir kızın acısını hatırlatarak, “Bugün okula değil mezara gönderdik, Allah rahmet eylesin. Zanlıların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Tunceli’de şehit olan dört askerimize ve Köprübaşılı şehidimiz Fatih Ayar’a Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarıyla bu vatana hizmet ettiler” ifadelerini kullandı.

VATAN EVLATLARINA MİNNET VE RAHMET

Toplantı, meclis üyelerinin şehitlere ve kaybedilen canlara yönelik duyarlılıklarını dile getirdikleri bir oturum olarak öne çıktı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kahramanların hatırasını yaşatmak adına çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK