Ortahisar Belediyesi’nden Anlamlı Hizmet: Kesilen Saçlar LÖSEV’e Bağışlanacak Ortahisar Belediyesi’nden Anlamlı Hizmet: Kesilen Saçlar LÖSEV’e Bağışlanacak

Satış Noktaları Yaygınlaşıyor

Sabah saat 08.00’da hizmet vermeye başlayan indirimli ekmek satış noktaları, akşam saat 17.00’a kadar açık olacak. İlk etapta Ortahisar’da 10 mahallede kurulacak olan satış noktaları, ardından Akçaabat, Vakfıkebir, Yomra, Araklı ve Of ilçelerinde hayata geçirilecek. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç ve talebe göre bu hizmeti tüm ilçelere yaymayı planlıyor.

Vatandaşlardan Teşekkür

İndirimli ekmek satışından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “8 TL güzel bir rakam. Vatandaş için kim ne yaparsa yapsın herkesin yanındayız. Siyaset olarak hangi parti olduğu önemli değil, önemli olan halka hizmettir. Bu hizmeti hayata geçirenlerden Allah razı olsun. İnşallah sürekliliği olur. Satış noktaları bütün mahallelerimizde olmalı, vatandaşı rahatlatır. Ahmet Metin Genç başkanımıza teşekkür ediyoruz. Söz verdi, sözünü tuttu," dediler.

Başkan Ahmet Metin Genç: "Halkımızın Hizmetindeyiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “İnsanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla sosyal belediyecilik uygulamalarını sürdüreceğiz. İndirimli ekmek hizmetimiz ilk günde büyük ilgi gördü. Kent merkezi ve diğer ilçelerimizde de süratle yeni satış noktaları açarak bu hizmeti bütün vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz,” diye konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY