Sözümüzün Arkasındayız

Başkan Genç, Şalpazarı'ndan yüksek destek aldıklarını belirterek, “Kendini Ağasarlı olarak hisseden bir belediye başkanı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Buralarda ne söz verdiysek hal ve şart ne olursa olsun o sözlerimizin arkasında olacağız. Ağasar’a ne yapsak yakışır. Koşturacağız, kaynağı bulacağız. El ele verip Ağasar’ımıza güzel işler yapacağız” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 25 At 15.37.39 (1)

Hizmet İçin Buradayız

Seçimden önce Şalpazarı meydanında verdiği sözleri hatırlatan Başkan Genç, “Kaynaklar kıt, ihtiyaçlar fazla. Oturup bahane üretmeyeceğiz. Biz sorun ve bahane üretme makamlarında değiliz. Çözüm makamlarındayız. Halkımız bizi çözüm için seçti. Hep beraber el ele vereceğiz. Ağasar’ımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız" Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"

Bakanlarımızla İstişare İçindeyiz

Trabzon’a hizmet etmek için bakanlarla istişare halinde olduğunu belirten Başkan Genç, “Abdulkadir Uraloğlu Bakanımızla üç defa toplantı yaptık. Raylı sistemin startını verdik, ilçelerimizde seçim döneminde söz verdiğimiz altyapı konularında destek istedik. Bize destek olacağını söyledi. Dağı, yaylayı, köyü bilen bir kardeşinizim. Dolayısıyla buralardaki yollarımızın iyileştirilmesi konusunda da Şalpazarı'mız, Tonya'mız, Düzköy'ümüz gibi iç bölgedeki ilçelerimize avantaj sağlamamız lazım” dedi.

Yol Sorunları Çözülecek

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız, ilçenin genel sorunlarına dikkat çekerek, “Bizim önceliğimiz yol. Bütün muhtarlarımızın ilk derdi yol. Ana yollarımızda büyük oranda beton asfalt var. Su sorunlarımız var. 13 mahallemizin su sorunu çözülürken 11 mahallemizde yeni ishale hattı çalışmaları başladı. Otopark ve pazar yeri sorunumuz var, bununla ilgili projemiz hazır. Çözüme ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, “Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti. Şalpazarı’nın en ücra köşesine kadar hizmeti nasıl götürebiliriz onun derdine düşeceğiz. Ahmet Metin Genç başkanımız Şalpazarı için bir fırsattır. Bu fırsat bir daha Şalpazarı'nın ayağına gelmez” dedi.

MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mustafa Koç ise, Başkan Genç’e ilçeye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, “5 yılın sonunda sorunlarımızın yüzde doksanı bitmiş, vatandaşımızın hayat standartları yükselmiş bir Şalpazarı bırakmış olacağız. Desteklerinden ötürü Başkan Genç’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK