Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları, öğrencilere hem eğitici hem de eğlenceli bir yaz tatili imkanı sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği kurslar, 7-15 yaş arası bin 59 öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi'nde verilen kurslar arasında halk oyunları, etkili hızlı okuma, resim, satranç, drama, bağlama, gitar, kemençe, keman ve piyano dersleri bulunuyor.

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kursların önemine dikkat çekerek öğrencilere sağlanan eğitim olanaklarına büyük destek veriyor. Kurslar, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kültürel, sanatsal ve sosyal becerilerini de geliştirmeyi amaçlıyor. Belediye yetkilileri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için gereken tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti

Öğrenciler ve aileleri, yaz tatillerini değerlendirme fırsatı buldukları ve yeni beceriler edindikleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerini iletti. Kurslar, yaz döneminin ardından güz döneminde de devam edecek, böylece öğrencilere yıl boyunca kaliteli eğitim sunulmaya devam edilecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU