Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’ Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için Bilgilendirme Ofisi açıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, açılış töreninde projeye dair detaylı bilgiler verdi ve projenin iki yıl içinde tamamlanacağını belirtti. Başkan Kaya, “Projeyi en adaletli, en şeffaf ve en uzlaşıya dayalı modelle hayata geçireceğiz” diyerek, vatandaşların haklarının korunacağını ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini vurguladı.

Başkan Kaya, proje sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan destek aldığını belirterek, KİPTAŞ’ın güvencesiyle projenin başlayacağını açıkladı. Ayrıca, geçmiş dönemlerde verilen sözlerin arkasında olduklarını ifade eden Kaya, “100 metrekare inşaatı olana 100 metrekareyi yenileyip vereceğiz” dedi.

Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin, Trabzon’un en yaşanabilir bölgelerinden biri olacağına inandığını belirten Kaya, kira desteği sağlanacağını ve projenin başlangıç tarihine bağlı olarak bitiş tarihinin netleşeceğini ekledi. Başkan Kaya, vatandaşların tüm sorularını yanıtladı ve projenin adaletli ve ortak akılla ilerleyeceğini belirtti.

Muhabir: RAZİYE KOÇ-SELİN AVCI-AYŞE SANCAK