Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Trabzonspor’un destekleriyle gerçekleştirilecek olan Trabzon Fan Fest, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde futbolseverlerle bir araya gelecek. Papara’nın ana sponsorluğunda yapılacak festival, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Festivalde Katılım Ücretsiz!
Festivalde, Ayak Golfü, Ayak Bilardosu, Ayak Dartı, Ayak Tenisi, Dijital Futbol Oyunları ve daha birçok eğlenceli aktivite yer alacak. Ayrıca, sürpriz ödüllü yarışmalar ve DJ performansları ile katılımcılar dolu dolu bir dört gün geçirecek.

Şampiyonluk Belgeseli Büyük Ekranda
Trabzonspor’un kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 2 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenlenecek. Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli, sinemalardan sonra ilk kez Trabzon Fan Fest'te büyük ekranda izleyicilerle buluşacak. Bu özel gösterimle Bordo-Mavili taraftarlar, unutulmaz şampiyonluk anılarını yeniden yaşayacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK